Segata Prosciutto crudo Parma
EAN
00000026 
Tömeg: 
cca 6000 g
Termék meghatározása:
A vitathatatlanul leghíresebb fajta, a Prosciutto di Parma Duroc, Landrace vagy Large White disznókból készül. A sertések az olaszországi Parma régió dombjain nevelkednek, a belőlük készített pármai sonka földrajzi eredetvédett oltalommal rendelkezik. A húst sózott sertészsírral kenik be, amelynek köszönhetően a hús puha marad a csontozás pillanatáig. Érlelést követően a sonkátmegtisztítják a bőrtől, majd kicsontozzák. A Prosciutto di Parma íze kissé sósabb, esetenként vajasvagy diós felhanggal. Allergénmentes.
Összetevők:
Sertéscomb, só, tartósítószer: (E 252)..
Csomagolás: 
vákuumcsomagolt
Gyűjtő csomagolás: 
2 db
Fogyaszthatósági idő: 
180 nap.
Tárolási feltétel:
10°C-nál alacsonyabb hőmérsékleten.
Allergének:
GLUTÉN
TOJÁS
MOGYORÓ
SZÓJA
LAKTÓZ
DIÓFÉLÉK
Tápérték:
Energia (kJ)
Energia (kcal)
Zsír (g)
-telített zsírsavak (g)
Szénhidrát (g)
-cukrok (g)
Fehérje (g)
Só (g)
880
210
10
3.4
< 0,5
0
30
RECEPTEK
Mozzarella érlelt sonkával
Igazi nápolyi pizza
Segata Prosciutto crudo Parma
EAN
00000026 
Tömeg: 
cca 6000 g
RECEPTEK
Mozzarella érlelt sonkával
Igazi nápolyi pizza